VibesPS

No-nonsense social media management gebaseerd op ervaring, enthousiasme en creativiteit. Dit alles overgoten met een flinke dosis Rotterdamse en Zeeuwse daadkracht, humor en natuurlijk de positive vibes. 

Met een mix van voornoemde ingrediënten breng ik jouw bedrijf of organisatie de eerste stappen bij op social media gebied. Of ben je al wat verder, maar brengt het niet helemaal wat je ervan verwacht of gehoopt had? Of is er binnen de organisatie onvoldoende capaciteit of kennis aanwezig? VibesPS neemt je graag de zorg uit handen. Mijn aanpak is niet ingestoken vanuit de technische, maar vanuit de relationele en communicatieve aspecten van social media. 

Het gaat uiteindelijk toch om de positive vibes!

Als je alle technologie ervan afstript, zijn social media niets meer dan een (geweldige) manier om met (potentiële) klanten en relaties in contact te komen. 

Frequent contact draagt op die manier bij aan de klantbeleving en de perceptie van het merk of de organisatie. 

Vanuit mijn ervaring als social media manager ben ik tot de conclusie gekomen dat positief en luchtig gebruik van dit instrument de allerbeste resulaten oplevert. Met een knipoog en een glimlach verover je harten, en zonder enthousiasme is nog nooit iets bereikt. 

Mijn advies is dan ook: houd het leuk! 

Meer weten? Neem dan contact op.